Wie wij zijn

Verandert

De wereld van accountants en fiscalisten verandert razendsnel. Natuurlijk zorgt de politiek voor veranderingen, maar dé game-changer is de voortrazende digitalisering. De tijd van ordners en postzegels ligt ver achter ons. Gedigitaliseerde bedrijven hebben een voorsprong. Ook in onze branche.

O-twee is hard op weg naar zijn doel. Een dynamisch en gedigitaliseerde businesspartner met lef die zijn klanten financieel adviseert. We zijn net even anders dan anderen. O-twee heeft de skills van de Big Four en stimuleert de professionele ontwikkeling van zijn mensen. Onze mensen zijn proactieve experts die met een frisse blik naar jouw ondernemersideeën kijken. Onze mensen zijn jouw kapitaal

O-twee durft

Analyse & resultaat

Business intelligence is de sleutel tot succes. Actuele data in slimme dashboards. Met de tool Power BI analyseren onze digitale experts snel je financiële data.

Inzicht

Inzicht in je financiële situatie betekent grip op je toekomst. snel sturen op cashflow, kpi’s en risico’s? Onze kennis en digitale tools zorgen voor actueel inzicht.

Groei & verandering

Corporate finance. Waardebepaling. Verkoop, aankoop of fusie. Voor elke diepgaande verandering van je bedrijf biedt O-twee een financiële oplossing.

Controle

Controle van jaarrekening, bedrijfs- of loonadministratie. Audits en ook pre-audit services. O-twee zorgt dat je bedrijf aan alle wettelijke regels voldoet.

Advies

Financiële of fiscale adviezen? Organisatieadvies? Klantbord voor DGA’s? Coaching van ondernemers? Tips voor HR-beleid? O-twee luistert, vraagt en adviseert.

O-twee Jobs

Werken bij O-twee betekent aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aanstormend financieel talent óf ervaren rot? Jij groeit met ons mee.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.