drs. Hans Liefrink RA

Over het algemeen vinden mensen het wat lastig om zichtzelf te typeren. Ik dus ook. Wie ben ik, en waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Tja, goeie vraag! Natuurlijk heb ik wel enige zelfkennis. Ik ben in de eerste plaats een mensen mens. Ik kan er enorm van genieten als ik mensen zie ontwikkelen. Zowel collega’s als relaties van ons kantoor. Ik geloof in samenwerking en het bundelen van kennis en kracht.

Onder de noemer “als je niet kunt delen kan je ook niet vermenigvuldigen” hebben wij dan ook diverse samenwerkingen opgestart. In de eerste plaats natuurlijk met onze mensen, de mensen van O-twee. Allemaal professionals die het leuk vinden om naast hun gezin en vrije tijd, ook bij O-twee te werken. Te werken aan eigen ontwikkeling en werkplezier.

Ik coach liever dan leidinggeven en kan duidelijk zijn zonder het respect naar de ander te verliezen. Iedereen is namelijk goed zoals hij of zij is, wat diegene ook heeft meegemaakt. Ik denk graag in oplossingen en niet in problemen. Vooral naar voren kijken en gezelligheid met elkaar, daar draait het om. Naast mijn huidige werkzaamheden ben ik ook bestuurslid van de ondernemersvereniging Kring Culemborgse Bedrijven (KCB).

Alle medewerkers

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.