Lennard de Pijper MSc RA

Als ondernemer en vanuit mijn HR-rol krijg ik energie van het bouwen aan een organisatie en het werken met mensen.

Binnen O-twee hebben we echt een leuke club met mensen. Verschillende professionals, ieder met een eigen verhaal, expertise, achtergrond en thuissituatie. De kunst is dan om iedereen in zijn of haar kracht te zetten en op een goede manier te laten samenwerken, met als doel onze klanten professioneel, menselijk en adequaat te kunnen bedienen. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen plezier hebben in hetgeen wat ze doen, zichzelf kunnen zijn en naast het werk voldoende vrije tijd hebben om aandacht te kunnen geven aan hun gezin en andere hobby’s. Als deze elementen in balans zijn hou je het namelijk het langste vol met elkaar.

Je persoonlijkheid wordt gevormd door je opvoeding, ervaringen, vrienden en door je gezin. Dit is bij mij gelukkig niet anders. Ik hecht waarde aan eerlijkheid, een praktische no-nonsense mentaliteit en een open en directe communicatie. Daarnaast spelen familie en vrienden een belangrijke rol in mijn leven. Binnen O-twee ben ik naast mijn HR-rol, tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze controlepraktijk en ben ik zelf nog actief als Extern Accountant. In deze laatste rol bestaan mijn werkzaamheden uit het controleren van jaarrekeningen en het geven van financiële en organisatorische adviezen aan verschillende organisaties.

Tot slot ben ik naast O-twee tevens bestuurslid bij Stichting NexTech. Vanuit NexTech proberen wij een actieve bijdrage te leveren aan de technologische en innovatieve ontwikkeling in de regio Zuid-Holland Zuid, voornamelijk op het gebied van kennisontwikkeling.

Alle medewerkers

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.