Berry van ’t Hul RA

Sinds de zomer van 2019 ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en uitbouwen van de vestiging in Ede, een mooie uitdaging in een steeds veranderende markt. Ik heb ruime ervaring en een heldere visie op de Accountancy die uitstekend past bij de ambities van O-twee.

“Het is allemaal erg snel gegaan, maar ik voelde meteen dat O-twee bij me past. De mensen kennen elkaar goed en hebben met elkaar een groeiende en lerende organisatie neergezet. O-twee heeft oog voor mensen, zowel voor klanten als medewerkers en zo komen zij tot een mooi resultaat. Het voortdurend streven naar vooruitgang valt mij op en daar wil ik graag aan bijdragen. Daar krijg ik veel positieve energie van.”

“Naast mijn werkzaamheden als registeraccountant vind ik het net zo belangrijk om met de ondernemer mee te denken over de toekomstplannen. Een jaarrekening laat goed zien hoe het bedrijf het afgelopen jaar heeft geacteerd. Vervolgens pak ik mijn rol als  businesscoach en geef de ondernemer inzicht in hoe zijn bedrijf er voor staat en bespreek wat hem bedrijfsmatig bezig houdt. Het komt neer op de vraag of een bedrijf nog in de pas loopt met de eigen doelstellingen.”

Alle medewerkers

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 11
6717 AH Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.