Diensten

Family Services

Als ondernemer bevind je je in een bijzondere positie. Aan de ene kant heb je jouw persoonlijke situatie en aan de andere kant zijn er (meerdere) ondernemingen. Je bent flexibel in het schuiven met inkomens- en vermogensbestanddelen en daardoor lopen persoonlijke en zakelijke financiën gemakkelijk door elkaar heen. Wellicht zijn er leningen, pensioen- en lijfrenteverplichtingen of fiscale claims.

Maak een goede planning zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Als ondernemer doe je waar je goed in bent en dat is ondernemen. Het kan daardoor zo maar zijn dat het niet lukt om ook nog eens alle ins- en outs te weten over jouw eigen financiële positie. En die kan weleens minder rooskleurig zijn dan wordt gedacht. Of dat de plannen die je had gewijzigd zijn, omdat je anders in het leven staat. Daarom geven wij jou inzicht in je huidige en toekomstige situatie. We maken als het ware een foto van het heden en een film van de toekomst, waarbij wij de wensen van jou (en je partner) meenemen. We bekijken de situatie zowel fiscaal als juridisch, omdat we merken dat die twee elkaar onbedoeld nogal eens bijten. Met alle vervelende gevolgen van dien. We geven je advies over hoe het anders kan of moet om de door jouw gewenste situatie te bereiken.

Een goede planning maakt jouw geldzaken overzichtelijk, niet alleen bij een lang en gelukkig leven, maar ook als het leven tegenzit. Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat kost het en wat levert het op?

Een inkomens- en vermogensvraag is maatwerk en de complexiteit van je adviesvraag is kostenbepalend. We kunnen uiteraard een vaste prijs afspreken, maar in sommige gevallen komt een prijs per uur beter voor je uit. Het tarief bespreken we vooraf met je, zodat het voor jou duidelijk is waar je aan toe bent.

Een inkomens- en vermogensplan geeft inzicht in jouw situatie als mens en ondernemer, nu en in de toekomst. Op basis daarvan kun je de juiste afwegingen en beslissingen maken. En dat geeft rust. Zodat jij je in je schaarse vrije tijd met leuke dingen kunt bezighouden in plaats van met ingewikkelde geldzaken.

Wil je meer weten?

We maken altijd eerst kennis en horen graag wat jouw vragen zijn en wat jou bezig houdt. Daarna bepalen we samen hoe we verder gaan. Een kennismakingsgesprek is voor ons een investering in de toekomst en daar zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Meer weten over family services?
Mail naar info@o-twee.com of bel 088 – 244 36 87.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 11
6717 AH Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.