Advies

Scheidingsadvies

Een ingrijpende gebeurtenis in de privésituatie kan erg belemmerend werken voor een ondernemer en diens (ex-)partner. Dat is vooral merkbaar bij een (echt)scheiding. Als uw onderneming niet alleen een bron van inkomsten is, maar ook een belangrijk onderdeel van uw vermogen, wilt u dat deze zaken bij een relatiebreuk goed beoordeeld en begeleid worden. Bij voorkeur door een zeer ervaren en gediplomeerd scheidingsadviseur en een gespecialiseerde registeraccountant, welke onafhankelijk en zonder gekleurd beeld naar uw situatie en onderneming zal oordelen. De praktijk leert dat dit transparantie tussen partners, wel of niet ondernemers, ten goede komt.

O-twee Accountants heeft daarom O-twee Scheidingsadviseurs opgericht. Met dit zusterbedrijf is zij in staat om bij een overlegscheiding een gediplomeerd financieel, juridisch en fiscaal opgeleid mediator in te schakelen. Bij een conflictscheiding kan een gediplomeerd financieel, juridisch en fiscaal scheidingsadviseur u bijstaan als ondernemer of als niet-ondernemende partner. Het opstellen van de nodige berekeningen voor kinder- en partneralimentatie, alsmede het opstellen van een ouderschapsplan, een vermogensopstelling en scheidingsconvenant, behoren nu ook tot de dienstverlening van O-twee.

De activiteiten van O-twee Scheidingsadvies beperken zich echter niet tot scheidingsbegeleiding, scheidingsadvies en documentopmaak alleen. Het kantoor kan u ook van dienst zijn bij een bedrijfstaxatie, een pensioenwaardering en vaststelling van het ondernemersinkomen. Bij die werkzaamheden kunnen onze gespecialiseerde accountants u en uw (ex-)partner ondersteunen en kan O-twee Accountants de nazorg weer geruisloos overnemen.

Als u met uw onderneming goed op koers wilt blijven, adviseren wij u om uw scheidingszorgen zoveel mogelijk uit te besteden aan deze collega’s.

Alle diensten
O-twee Accountans

Analyse & resultaat

Business intelligence is de sleutel tot succes. Actuele data in slimme dashboards. Met de tool Power BI analyseren onze digitale experts snel je financiële data.

Inzicht

Inzicht in je financiële situatie betekent grip op je toekomst. snel sturen op cashflow, kpi’s en risico’s? Onze kennis en digitale tools zorgen voor actueel inzicht.

Groei & verandering

Corporate finance. Waardebepaling. Verkoop, aankoop of fusie. Voor elke diepgaande verandering van je bedrijf biedt O-twee een financiële oplossing.

Controle

Controle van jaarrekening, bedrijfs- of loonadministratie. Audits en ook pre-audit services. O-twee zorgt dat je bedrijf aan alle wettelijke regels voldoet.

Advies

Financiële of fiscale adviezen? Organisatieadvies? Klantbord voor DGA’s? Coaching van ondernemers? Tips voor HR-beleid? O-twee luistert, vraagt en adviseert.

O-twee Jobs

Werken bij O-twee betekent aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aanstormend financieel talent óf ervaren rot? Jij groeit met ons mee.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.