Accountancy

HRM / Loonadministratie

Voor alle zaken rond uw personele aangelegenheden maken wij gebruik van de diensten van EB Portaal, een deelneming van onze organisatie, die gespecialiseerd is in alle facetten op het gebied van loonadvies, -verwerking en HRM.

Het EB portaal is het digitale loket voor al uw personele aangelegenheden. Zo wordt niet uitsluitend uw salarisadministratie verwerkt, maar worden tevens vanuit deze database relevante koppelingen gemaakt met diverse EB gerelateerde organisaties zoals de Arbodienst en uw assurantie-tussenpersoon.

Alle diensten
O-twee Accountans

Concreet betekent dit een gedegen advies- en uitvoercentrum voor:

  • Salarisverwerking
  • P & O advisering
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Verlof
  • Verzuim

EBportaal.nl hanteert een brede definitie van Employee Benefits. In onze benadering omvat het alle op geld te waarderen regelingen en diensten die u concreet ter beschikking stelt aan uw werknemers of binnen hun bereik brengt. Ook de salariëring vormt dus een component van Employee Benefits.

Salarisadministratie als accuraat uitgangspunt

Wij hanteren uw salaris- en verzuimadministratie als basis voor het opzetten van een Employee Benefits-programma. Deze administratie is immers bij vrijwel alle bedrijven het meest complete, actuele en accurate gegevensbestand dat beschikbaar is. Vervolgens koppelen wij de personele verzekeringen en aanvullende diensten probleemloos aan de salaris- en verzuimadministratie. Wij brengen daarmee verschillende administraties onder in één systeem! Een unieke combinatie, waardoor u de administratiekosten drukt, nodeloze handelingen voorkomt en zorgvuldigheid waarborgt.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.