Corporate finance

Bedrijfsopvolging

Tijd om het roer over te dragen? Kies een kundige nieuwe kapitein

Met hoeveel plezier, hard werk en motivatie u ook heeft gewerkt aan de opbouw van uw bedrijf: er komt een moment dat u moet gaan denken aan bedrijfsopvolging. Een precair proces waarin O-twee Corporate Finance u begeleidt in alle facetten en fases, op weg naar een geschikte nieuwe kapitein.

Emotie en ratio in balans

Bij een bedrijfsopvolging lopen emotie en ratio vaak door elkaar. O-twee Corporate Finance helpt u hierbij zaken te scheiden en alle facetten in het juiste perspectief te zien. Een prettig professionele en persoonlijke begeleiding waarbij we koersen op een nieuwe en veilige haven voor uw onderneming.

Beoordeling kandidaten voor opvolging

Maar wie is dan geschikt als bedrijfsopvolger van uw onderneming? Heeft u een familielid die de onderneming wil en kan overnemen. Of dient zich een aantrekkelijke derde partij aan. De ervaren adviseurs van O-twee Corporate Finance beoordelen eventuele kandidaten voor uw bedrijfsopvolging op potentie. Eveneens kunnen wij voor u, indien gewenst, mogelijke kandidaten voor bedrijfsopvolging polsen. Het is belangrijk om tijdig na te denken over de geschikte bedrijfsopvolger voor uw onderneming. Te denken valt aan:

  • Familielid
  • Strategische partij
  • Financiële partij
  • Werknemer (Management Buy-out)
  • MBI-kandidaat (Management Buy-in)

Bedrijfsopvolging fiscaal aantrekkelijk

Bedrijfsopvolging is fiscaal erg aantrekkelijk geworden. Voor ondernemers die van plan zijn hun eenmanszaak, VOF of B.V. voor een aantrekkelijke prijs aan één van hun kinderen over te doen, kan de bedrijfsopvolgingsfaciliteit van belang zijn. O-twee Corporate Finance kan u hierin nauwgezet adviseren en begeleiden.

Alle diensten
O-twee Corporate Finance

Kom in contact

Meer weten over de diensten en mogelijkheden bij O-twee?
Mail naar info@o-twee.com of bel 088 – 244 36 87.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.