Corporate Finance

Bedrijfsfinanciering

Flexibel met financieringsvormen

Een bedrijfsovername kent uiteraard een grote financiële component. Niet voor niets staat er in de bedrijfsnaam van O-twee Corporate Finance het begrip ‘finance’. U kunt erop vertrouwen dat u met onze expertise van wal steekt met een goed gevuld ruim voor een geslaagde zeereis.Onze insteek? Wij berekenen niet wát u kunt lenen, maar wat verántwoord is om te lenen. Een prettige en praktische benadering in uw voordeel.

In nauw overleg met u overwegen we alle mogelijke financieringsvormen voor de realisatie van de overname, uiteraard op basis van een cashflowprognose.De plus- en minpunten van elke vorm leggen we naast uw doel en mogelijkheden. Uiteindelijk gaat u altijd in zee met de voor uw persoonlijke en professionele situatie meest geschikte financieringsvorm.

Om u een idee te geven van de partijen die wij met u in overweging nemen, kunt u denken aan financieringen via banken, crowd funding, factoring lease, etc. Uiteraard overwegen wij in uw belang welke partij het best bij u past en helpen wij u met het daadwerkelijk verkrijgen van de geselecteerde financieringsvorm bij partijen uit uw of ons netwerk.

Alle diensten
O-twee Corporate Finance

Kom in contact

Meer weten over de diensten en mogelijkheden bij O-twee?
Mail naar info@o-twee.com of bel 088 – 244 36 87.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.