Audit

Audit

Door veranderingen in het economische klimaat maar ook door de bredere maatschappelijke aandacht, ondervinden wij in toenemende mate een groei in de behoefte aan zekerheid. Zekerheid daar waar het gaat om de financiƫle verantwoording van ondernemingen.

De accountants van O-twee Audit hebben ruime ervaring met het verstrekken van deze zekerheid. Een deskundigheid die wij inzetten in een breed scala aan (inter)nationale wettelijke en vrijwillige jaarrekeningcontroles en andere assurance gerelateerde diensten. Samen met onze opdrachtgever ontwikkelen wij hiertoe een controle-aanpak waarbij we waar mogelijk zo veel mogelijk steunen op de interne beheersingsomgeving. Daar waar deze zichtbaar en werkend is, zijn we in staat gegevensgerichte controlemaatregelen te reduceren. Hetgeen de efficiency en effectiviteit ten goede komt.

Door onze multi-disciplinaire aanpak, zijn we in staat om ook binnen de technische kaders van assurance, buiten de gebaande paden, te treden. Onze aandacht beperkt zich niet alleen tot de jaarrekening als verantwoordingsdocument, maar wij zijn in het proces van jaarrekeningcontrole ook op zoek naar de praktische aanbevelingen voor directie en/of management.

Alle diensten
O-twee - Audit

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.