Wat wij doen

Diensten

Jaarrekening. Audit. Fiscaal & financieel advies. Bedrijfsfinanciering. Due diligence.

Wij zijn accountants en fiscaal adviseurs met kantoren in Culemborg, Dordrecht en Ede en zijn specialist in financiële & fiscale adviezen en diensten. Als financieel en fiscaal klankbord voor gepassioneerde ondernemers is de dienstverlening van O-twee gericht op accountancy, corporate finance, audit en belastingadvies. Zo krijgen onze klanten inzicht in hun financiële situatie en fiscale kansen, voldoen ze aan de wettelijke regels en worden ze begeleid op weg naar hun financiële toekomst.

Nieuw: Family Services

Met onze Family Services biedt O-twee diensten aan voor ondernemers en particulieren als fiscaal advies en financiële planning van inkomen en vermogen. Maar ook geven we gespecialiseerd advies over notariële akten als testament en huwelijkse voorwaarden. En of O-twee nu werkt voor bedrijven of voor particulieren: bij ons staan mensen centraal. Dus behandelen we cijfers altijd met aandacht voor het persoonlijke verhaal van onze klanten.

O-twee - Wie zijn wij
O-twee

Accountants

O-twee Accountants zorgt voor een heldere jaarrekening, efficiënte bedrijfs- en salarisadministratie en gezonde financiële huishouding van ondernemers.

Lees meer
O-twee

Audit

De audit van O-twee zorgt voor financiële zekerheid bij ondernemers. Een jaarrekening die voldoet aan de actuele regels en tips voor bedrijfsoptimalisatie.

Lees meer
O-twee

Belastingadvies

Op zoek naar fiscale kansen om je financiële positie te versterken? Met het belastingadvies van O-twee hebben ondernemers en particulieren geen stress meer.

Lees meer
O-twee

Corporate Finance

O-twee is specialist in Corporate finance. Professionele adviezen over de aankoop, verkoop, waardebepaling, herstructurering en fusies van bedrijven.

Lees meer
O-twee

Family Services

Grote levensveranderingen zorgen voor financiële onrust. Family Services van O-twee geeft inzicht in inkomen en vermogen. En biedt hulp bij notariële akten.

Lees meer

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.