Wat wij doen

Diensten

Wij zijn accountants en fiscaal adviseurs met kantoren in Culemborg, Dordrecht en Ede en zijn specialist in financiële & fiscale adviezen en diensten. Als financieel en fiscaal klankbord voor gepassioneerde ondernemers is de dienstverlening van O-twee gericht op accountancy, corporate finance, audit, family services en belastingadvies. Zo krijgen onze klanten inzicht in hun financiële situatie en fiscale kansen, voldoen ze aan de wettelijke regels en worden ze begeleid op weg naar hun financiële toekomst.

O-twee

Accountants

O-twee Accountants zorgt voor een heldere jaarrekening, efficiënte bedrijfs- en salarisadministratie en gezonde financiële huishouding van ondernemers.

Lees meer
O-twee

Audit

De audit van O-twee zorgt voor financiële zekerheid bij ondernemers. Een jaarrekening die voldoet aan de actuele regels en tips voor bedrijfsoptimalisatie.

Lees meer
O-twee

Belastingadvies

Op zoek naar fiscale kansen om je financiële positie te versterken? Met het belastingadvies van O-twee hebben ondernemers en particulieren geen stress meer.

Lees meer
O-twee

Corporate Finance

O-twee is specialist in Corporate finance. Professionele adviezen over de aankoop, verkoop, waardebepaling, herstructurering en fusies van bedrijven.

Lees meer
O-twee

Family Services

Elke fundamentele wijziging in je leven zorgt voor financiële onzekerheden. Soms ook op het snijvlak van privé- en zakelijke belangen. O-twee is specialist op het gebied van financiële-, fiscale- en juridische dienstverlening. Zo kunnen we financieel inzicht, zekerheid en rust geven.

Lees meer
O-twee

Dashboarding

Een persoonlijke dashboard met stuurinformatie en realtime bedrijfsinformatie inzien binnen enkele seconden. Rapportages draaien uit verschillende systemen is verleden tijd. Wij koppelen al je data, programmeren de code en laten dit gevisualiseerd zien in één dashboard middels Power BI.

Lees meer

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 11
6717 AH Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.