Wie wij zijn

O-twee daagt uit

O-twee groeit en is ambitieus. We willen tot de toonaangevende accountantskantoren van Nederland horen. Daarom dagen we onze mensen uit om zich nog verder te ontwikkelen als ondernemende denker en financiële doener.

We zijn echte cijferspecialisten. Maar juist betrokkenheid, lef en initiatief horen ook bij de typische O-twee cultuur. Want alleen dan kunnen wij ons als betrokken adviseurs inleven in jouw bedrijf. Met een open mind en een frisse blik gaan we in gesprek met onze klanten. Dat verwachten we andersom ook van hen. Juist als we samen buiten de traditionele kaders denken, bereiken we het meest.

Analyse & resultaat

Business intelligence is de sleutel tot succes. Actuele data in slimme dashboards. Met de tool Power BI analyseren onze digitale experts snel je financiële data.

Inzicht

Inzicht in je financiële situatie betekent grip op je toekomst. snel sturen op cashflow, kpi’s en risico’s? Onze kennis en digitale tools zorgen voor actueel inzicht.

Groei & verandering

Corporate finance. Waardebepaling. Verkoop, aankoop of fusie. Voor elke diepgaande verandering van je bedrijf biedt O-twee een financiële oplossing.

Controle

Controle van jaarrekening, bedrijfs- of loonadministratie. Audits en ook pre-audit services. O-twee zorgt dat je bedrijf aan alle wettelijke regels voldoet.

Advies

Financiële of fiscale adviezen? Organisatieadvies? Klantbord voor DGA’s? Coaching van ondernemers? Tips voor HR-beleid? O-twee luistert, vraagt en adviseert.

O-twee Jobs

Werken bij O-twee betekent aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aanstormend financieel talent óf ervaren rot? Jij groeit met ons mee.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 11
6717 AH Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.