Beveiligingssystemen (Solid)

Aankoopbegeleiding

Door de aanwezige vakkennis is het niet meer de vraag of we O-twee moeten betrekken in een mogelijke overnametraject, maar meer een automatisme dat O-twee direct benaderd wordt. De parate kennis bij O-twee maakt dat we snel en gedegen een advies krijgen of er potentie is of niet. Eventuele vervolgtrajecten worden zeer deskundig begeleid en opgevolgd. Voor ons de beste partner op dit gebied!

Quintes - CFO

Alex Klooster

De specialisten van o-twee zijn vakkundig, pragmatisch en kennen een no-nonsense mentaliteit. Zij zijn betrokken, begrijpen onze strategie, onze branche en kennen onze mensen waardoor ze kunnen en willen meedenken ook buiten de kaders van de opdracht. Die pro-activiteit maakt hen tot dé juiste partner voor onze organisatie op het gebied van due diligence onderzoeken bij MKB organisaties.

Add-IT - ex-directeur

Martin Driessen

Meteen vanaf het moment toen bleek dat er belangstelling was in de markt voor ons bedrijf, hebben we O-twee bij het overnametraject betrokken. Achteraf gezien, is dit een goede beslissing geweest. De zeer gedegen aanpak, de vakkennis en de ruime ervaring van O-twee met overnametrajecten, hebben ertoe geleid dat we terug mogen zien op een proces dat uitermate professioneel en soepel is verlopen. O-twee: een partner waarop je kunt bouwen!

NBD Biblion B.V. - Directeur Bestuurder

Nina Nannini

“We hebben met medewerking van O-twee twee succesvolle overnames afgerond. O-twee voerde voor ons de financial due diligence uit. De samenwerking hierin was prettig en professioneel. Snel schakelen, korte lijnen, pro actief en accuraat in hun werkzaamheden. Hun bevindingen worden direct vertaald in hoe hiermee om te gaan zodat je goed voorbereid aan de slag gaat na de overname wanneer het echte werk begint!”

Quickstra - Managing Director

Diny Sengers-Kikstra

“Als ondernemer zoek je een partner die net zoals jij; snel kan schakelen, kennis van zaken heeft en duidelijke taal spreekt. Ook het kunnen inleven van de situatie van ons als klant is essentieel. Soms vergeet je dat je met een accountant/fiscalist aan tafel zit, wat een goed teken is. Bij ingewikkelde trajecten benaderen wij altijd O-twee en weten we dat zij ons de beste oplossing aanbieden.”

Co-founder - Elephant

Fabian de Jong

“Kennis en expertise op hun eigen vakgebied, maar met de kunde om dit in duidelijke en klare taal naar ons als ondernemers te vertalen. Geen stoffige accountants in grijze pakken, maar benaderbaar, eerlijk en duidelijk. Dat maakt o-twee voor ons de juiste partner.”

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.