Wat wij doen

Corporate Finance

Vragen over corporate finance

Welke financieringsvorm bij aankoop van een bedrijf of bij een fusie? Eerst een due diligence of waardebepaling? Je bedrijf verkopen en een geschikte bedrijfsopvolger vinden? Misschien heeft het bedrijf financiële problemen en moet de schade snel hersteld worden?

Specialist in corporate finance

Simpel gesteld gaat corporate finance over het financieren van alle bedrijfsveranderingen die ervoor zorgen dat je onderneming voor de langere termijn gezond is, blijft of wordt. Als ondernemer zijn deze diepgaande bedrijfsveranderingen spannend en zijn stevig onderbouwde adviezen van ervaren corporate finance specialisten gewenst. Mensen die naast je zitten. En niet tegenover je.

Wij zijn specialist in corporate finance en leveren maatwerk op gebied van bedrijfsfinanciering, bedrijfsaankoop & fusie, due diligence, waardebepaling van bedrijven, herstructurering & recovery, bedrijfsverkoop en bedrijfsopvolging.

O-twee Corporate Finance

Propositieboek 14 oktober

Het propositieboek van oktober is op 14 oktober verstuurd binnen ons netwerk van investeringsmaatschappijen, strategische partijen en andere corporate finance kantoren. In dit propositieboek worden alle te koop aangeboden en te koop gevraagde ondernemingen van onze klanten anoniem weergegeven met als doel overnamekandidaten bij elkaar te brengen.

Wilt u ook graag het propositieboek ontvangen? U kunt uw gegevens mailen naar info@o-twee.com. U ontvangt de huidige editie en u wordt opgenomen voor de toekomstige proposities.

Corporate Finance

Herstructurering & Recovery

Het bedrijf in financiële problemen? Snel handelen en de schade beperken is dan noodzakelijk. Samen met de directie ontwikkelt O-twee een herstelplan en communiceert oplossingsgericht met banken, Belastingdienst en andere schuldeisers.

Corporate Finance

Waardebepaling

De exacte waarde van je bedrijf weten? Onze waarderingsspecialisten doen uitvoerig onderzoek en bepalen de bedrijfswaarde. Handig bij overnames, fusies, herschikking van aandelen, investeringsbeslissingen en veranderende persoonlijke situaties.

Corporate finance

Verkoop bedrijf

Professionele begeleiding bij de verkoop van je bedrijf? O-twee zorgt voor een indicatieve waardering, shortlist van kopers, verkoopmemorandum en een Letter of Intent. Ook kunnen we onderhandelingen voeren, Due Diligence-onderzoek doen en het verkoopplan maken.

Corporate finance

Aankoop bedrijf

Sparringpartner bij een bedrijfsaankoop? We geven een indicatieve waardering en indicatieve bieding. Doen een Due Diligence-onderzoek, maken een financieringsprognose voor de bank en kunnen onderhandelen met de verkopende partij.

Corporate finance

Bedrijfsopvolging

Wie volgt de DGA op? De zoektocht naar een bedrijfsopvolger is een emotioneel en lang proces. O-twee begeleidt elke stap in dit opvolgingsproces zorgvuldig. Of de opvolger nu een familielid, zittende manager of externe koper is.

Corporate Finance

Due Diligence

Twijfels over een bedrijfsovername? Ons diepgaande Due Diligence-onderzoek brengt de financiële risico’s haarscherp in beeld. O-twee levert maatwerk. Zo kunnen ondernemers onderbouwde beslissingen nemen en gericht onderhandelen.

Corporate Finance

Bedrijfsfinanciering

Een bedrijf overnemen? O-twee geeft gefundeerd advies. Over verantwoorde financieringsvormen op basis van diepgravende cashflow-prognoses. Maar ook over de best passende financieringspartijen. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.

 • 307x 307

Aantal Transacties

 • 8.1mln 8.1

Gemiddelde waarde

 • 10jr 10

Ervaring

Maritiem (Teo van Maastricht)

Verkoopbegeleiding

Mijn ervaringen met O-twee, en met name met de Corporate Finance werkzaamheden die Teun den Ouden voor ons heeft gedaan, en nog steeds doet, zijn een zeer positieve onderscheiding ten opzichte van collega bedrijven van O-twee waar ik eerder mee heb gewerkt. O-twee heeft me (tot grote tevredenheid) in verschillende aan- én verkooptrajecten begeleid.

Beveiligingssystemen (Solid)

Waardering

Door de aanwezige vakkennis is het niet meer de vraag of we O-twee moeten betrekken in een mogelijke overnametraject, maar meer een automatisme dat O-twee direct benaderd wordt. De parate kennis bij O-twee maakt dat we snel en gedegen een advies krijgen of er potentie is of niet. Eventuele vervolgtrajecten worden zeer deskundig begeleid en opgevolgd. Voor ons de beste partner op dit gebied!

Meer weten over corporate finance mogelijkheden bij O-twee?

  AkkoordPrivacybeleid

  O-twee Dordrecht
  Albert Cuypsingel 268
  3311 HK Dordrecht
  Route

  O-twee Culemborg
  Ohmweg 1
  4104 BM Culemborg
  Route

  O-twee Ede
  Keesomstraat 44
  6716 AB Ede
  Route

  Heb je een vraag voor ons?

  Niet twijfelen,
  Neem contact met ons op.