De komende tijd zal ik toekijken vanaf de zijlijn in plaats van deelnemen aan de wedstrijd van het jaar, namelijk ‘busy season’. Vooropgesteld staat dat het vanwege een ontzettend leuke reden is, ik ben namelijk in verwachting van ons eerste kindje.

zijlijn

Afgelopen periode is ontzettend goed gegaan en ik heb dan ook met veel plezier de eerste opdrachten van boekjaar 2022 afgerond. Op het moment van schrijven ben ik met verlof en dat is echt wel even wennen. Ik mis bijvoorbeeld de dagelijkse samenwerking met mijn collega’s en het klantcontact. Deze periode is anders dan dat ik gewend ben en dat brengt toch wat onzekerheden met zich mee. Echter, op de wijze hoe ik het nu invul en de afspraken die ik heb gemaakt binnen O-twee heb ik toch het idee dat ik in control ben. Altijd weer die controle…

Het onderdeel zijn van een team en daar een bijdrage aan leveren vind ik één van de interessantere onderdelen van mijn werk. Hoe gaat dat dan nu? Intern heb ik met collega’s diverse overdrachtsgesprekken gehad, zowel ten aanzien van de ontwikkelplannen als de lopende dossiers. Daarnaast vind ik het nog leuk om regelmatig contact te houden met mijn collega’s. Al is het maar een belletje, Whatsapp contact of lunch. Kortom, ik sta aan de zijlijn maar ik ben op afstand in zekere zin nog betrokken bij het team.

Eind van de zomer ben ik weer terug. Ik kijk er nu al naar uit om te zien welke ontwikkelingen het team heeft gemaakt, de ontwikkelingen bij de klanten en de ontwikkeling binnen O-twee!