O-twee breidt dienstverlening uit met Belastingadvies en Family Services

In het voorjaar van 2021 is O-twee gestart met twee nieuwe diensten: O-twee Belastingadvies en O-twee Family Services. Hierdoor heeft O-twee alle kennis en ervaring in huis om de ondernemer en diens onderneming de dienstverlening te bieden die bij hem of haar past in alle fases die de onderneming doorloopt, en in het leven van de ondernemer zelf.

O-twee Belastingadviseurs en O-twee Family Services

Karin Heijkoop is in februari 2021 begonnen bij O-twee als senior belastingadviseur. Met haar komst heeft O-twee de fiscale kennis in huis gehaald. Hierdoor kan O-twee niet alleen sneller inspelen op de wensen van de klant, maar ook pro actief klanten informeren over fiscale optimalisatie. Daarnaast biedt Karin overige fiscale ondersteuning.

Karin is haar carrière begonnen als accountant en heeft in 2008 de switch gemaakt naar fiscalist. Door deze combinatie weet zij als geen ander verbinding te leggen tussen cijfers en fiscaliteit. “In de accountancy zijn we gewend om naar cijfers te kijken en deze te beoordelen. Maar hoe je jouw eigen positie als ondernemer in combinatie met de onderneming fiscaal kunt optimaliseren, daar willen we nog meer aandacht aan besteden. Door een terugtredende overheid en steeds veranderende wetgeving merken we dat er meer behoefte is aan pro actief advies”, geeft Karin aan.

Annelies Ruiterkamp-Bekman is sinds maart 2021 in dienst bij O-twee als vermogensplanner. Annelies heeft jarenlange ervaring als private banker en vermogensmanager bij een grote bank. Zij hield zich onder andere bezig met vermogensplanning en -regie voor vermogende particulieren en ondernemers. Deze ervaring zet zij in bij het ontwikkelen van O-twee Family Services. Annelies merkt regelmatig dat een ondernemer zo druk is met ondernemen, dat de persoonlijke situatie op de achtergrond komt. Wat is er geregeld als het leven niet loopt zoals je voor ogen had? Wat moet mijn onderneming opleveren om zelf goed te kunnen leven? Allemaal vragen waar je een keer voor moet gaan zitten, zodat je goed onderbouwd belangrijke financiële keuzes kunt maken.

Karin en Annelies trekken als belastingadviseur en vermogensplanner graag samen op. Een mooi voorbeeld is het begeleiden van een klant bij de overdracht van de onderneming. Annelies spreekt met de ondernemer over diens toekomstplannen en berekent wat er nodig is om prettig te kunnen leven. Zij zorgt ervoor dat het (levens)testament aansluit bij de wensen van de ondernemer en diens gezin en begeleidt hen in het structureren van het vermogen. Karin adviseert hoe er gebruik kan worden gemaakt van de fiscale mogelijkheden voor bedrijfsoverdracht en sluit aan bij het fiscaal optimaliseren van het vermogen. Voor de waardering van het bedrijf en het zoeken naar een opvolger kunnen we gebruik maken van onze collega’s van O-twee Corporate Finance.

Met de komst van Karin en Annelies heeft O-twee de kennis en ervaring in huis om op financieel, fiscaal en juridisch gebied op te treden als vertrouwenspersoon.