Jubileum met een koninklijk tintje

Dat de tijd soms voorbij kan vliegen is iets wat velen wel zullen herkennen. Een paar keer knipperen met je ogen en het is weer zomervakantie of de kerstvakantie is zelfs alweer begonnen. Wij hadden zo’n realisatiemomentje op 1 en 2 juli 2022 toen we het 20-jarig jubileum van O-twee en 25-jarig jubileum van EB-portaal vierde.

Jubileum

Dag 1: De rode loper mag uit

Op vrijdag trokken we met alle medewerkers van O-twee, EB-portaal en Iberico naar Apeldoorn. Er was daar een hotel geregeld en na een korte check-in was het tijd om ons voor te gaan bereiden op het feest dat later die avond gepland stond. Bij het verzamelen in de lobby van het hotel trokken we nogal wat bekijks. Het thema van die avond was black tie en daarom had iedereen zijn beste pak en jurk weer eens uit de kast gehaald. Vanaf het hotel was het maar een korte wandeling naar het restaurant op het Kroondomein het Loo waar de festiviteiten gehouden werden. Wat een prachtige locatie was het! Tegenover het restaurant waren de oude stallen van paleis het Loo te vinden. De avond begon met een fotosessie waarbij iedereen de kans kreeg om even op de foto te gaan. Daarna was het tijd om aan tafel te gaan voor het diner en wat was dat lekker!

Tijdens de vier gangen werd er druk gepraat en gelachen aan de verschillende tafels. De medewerkers mochten ook hun partner meenemen waardoor je de kans kreeg om ook eens kennis te maken met hen. Tussendoor was er door de personeelsvereniging ook nog een verrassing georganiseerd voor het partnerteam van O-twee en EB portaal. Allemaal ontvingen ze een schilderij met logo van het bedrijf gemaakt uit de foto’s van de medewerkers. Na de desserttafel was het dan eindelijk tijd om met voetjes van de vloer te gaan. Met zijn allen van links naar rechts op Snollebollekes. Meezingen (of misschien eerder meeschreeuwen) op de Nederlandse klassiekers en vooral volop dansen op de muziek. Rond een uurtje of één was het dan toch tijd om weer naar het hotel te gaan zodat iedereen weer fris en fruitig was voor de sportieve activiteit de volgende dag.

Dag 2: En garde

De volgende ochtend was het na het ontbijt en het uitchecken tijd om op het Kroondomein het Loo onze innerlijke ridder te vinden. Het schermen begon met een indrukwekkende oefenwedstrijd van onze instructeurs: Georges en Arvid van Team NL. Ondanks dat wij natuurlijk met een ochtendje les geen Team NL zouden worden, ging iedereen vol enthousiasme aan de slag. Om de smaak te pakken te krijgen, deden we eerst wat oefeningen om de technieken te oefenen. Als afsluiter werden er verschillende oefenpartijtjes gedaan waarbij we de kans kregen om de nieuwe technieken toe te passen. Op dat moment gingen echter alle aangeleerde technieken overboord, omdat iedereen vol enthousiasme probeerde te winnen van zijn tegenstander. We zullen maar zeggen dat het de inzet was die telde… Ondanks dat niet alle technieken toe gepast werden, was het erg leuk om kennis te maken met deze unieke sport. Daarbij kwam ook de realisatie dat het er op TV toch veel makkelijker uit ziet dan in de praktijk.

Na het schermen was het tijd om weer in de auto te stappen en nog even na te genieten van dit weekend vol gezelligheid en plezier. Op naar de volgende O-twee activiteit!

Ben jij enthousiast geworden over O-twee en zou jij graag een keertje sfeer willen proeven? Neem dan contact op met onze recruiter Jeanine de Jong en dan kan zij dit voor jou regelen.