Tijd is eigenlijk maar een raar concept als je erover nadenkt. Een minuut, uur, dag en jaar duren altijd even lang, maar hoe kan het dan soms zo veel sneller of langzamer gaan voor ons gevoel. Als je het aan mij vraagt ligt dat er voornamelijk aan hoe wij het ervaren. Wanneer we iets leuk vinden gaat de tijd voor ons gevoel wel twee keer zo snel. 2022 was weer zo’n jaar dat voor mijn gevoel in sneltrein vaart voorbij kwam.

jaar

Teamwork

Het was af en toe weer even flink aanpoten met zijn allen om alles weer op tijd rond te krijgen. Door met elkaar in gesprek te blijven, samen hard te werken en elkaar te helpen kom je er als team uiteindelijk wel. Daarnaast is het ook gewoon goed om er af en toe een dagje tussen uit te gaan en weer even wat energie op te doen. Daarom maken wij binnen O-twee, ook wanneer het druk is, tijd voor iedereen om soms gewoon even een dagje vrij te nemen.

Tijd voor gezelligheid & plezier

Daarnaast was er ook weer voldoende aandacht voor gezelligheid en leuke activiteiten binnen de teams en de organisatie. Denk daarbij aan:

Op dit soort momenten krijg je de kans om als team even met iets anders bezig te zijn dan werk en om bij te praten met collega’s van andere afdelingen of vestigingen die je al wat langer niet gesproken hebt.

O-twee groeit

We hebben met zijn allen weer hard gewerkt en dat zie je ook terug in de ontwikkelingen die we  in 2022 hebben doorgemaakt:

Doordat we hebben kunnen groeien, motiveert dit ook alleen maar om door te blijven groeien in de toekomst. Het stellen van doelen helpt ook om ergens naar toe te werken en om trots te kunnen zijn op wat je bereikt hebt. Mijn advies is dan ook om vandaag eens een kwartiertje de tijd te nemen en na te denken over wat jij in 2022 bereikt hebt waar je trots op mag zijn. Dan kan je daarna de volgende vragen stellen aan jezelf: wat wil jij in 2023 gaan bereiken? Welke uitdagingen wil jij aan gaan? Eén ding is zeker, met zijn allen gaan we ook van 2023 weer een topjaar maken!