Niet alleen Black Friday en Cyber Monday zijn vanuit de Verenigde Staten naar Nederland gekomen, maar ook Giving Tuesday is een fenomeen wat nu in Nederland erg bekend is. Giving Tuesday is een wereldwijde actiedag waarop goed doen voor een ander centraal staat. Met deze dag bouwen wij aan een rechtvaardige en vrijgevige wereld.

GivingTuesday

Wij bij O-twee zijn ook steeds meer aan het groeien. Dit doen wij onder anderen door mee te bewegen richting de betekeniseconomie. Maar wat is de betekeniseconomie? De betekeniseconomie is een economie waarin gewetensvol handelen en de gemeenschap centraal staan. Wat hiermee wordt bedoeld is dat goed doen voor een ander (een ander in het zonnetje zetten) en denken in collectief belang (dus aan de wereld), de streefpunten zijn van de betekeniseconomie. Dit sluit aan bij de normen en waarden van O-twee en bij het fenomeen Giving Tuesday.

O-twee groeit richting de betekeniseconomie en draagt bij aan Giving Tuesday doordat wij mensen verder helpen, ondersteuning bieden en kansen zien voor een ander. De ander staat centraal bij O-twee. Of dat nu een collega, ondernemer of onderneming is maakt voor ons niet uit. Iedereen is welkom bij O-twee, want O-twee is er voor jou.

Niet alleen bij O-twee staat de ander centraal, maar ook voor onze medewerkers is klaar staan voor iemand anders erg belangrijk. Onze medewerkers staan op verschillende manieren klaar voor een ander. Zo hebben we medewerkers die vrijwilligerswerk verrichten op bijvoorbeeld sportclubs of andere organisaties. Ook hebben we medewerkers die hun kennis delen met ouderen die zelf niet meer weten hoe ze hun aangiftes moeten doen. Wij helpen elkaar.