Bijna twee maanden geleden ben ik bij O-twee begonnen als Junior Assistent Accountant. Na een leuk en goed sollicitatiegesprek kon ik een week later gelijk aan de slag. Tijdens het sollicitatiegesprek werd er gesproken over wat ik wil, groeien in het vak accountancy. O-twee was erg enthousiast dat ik zo gedreven ben en wil groeien in het vak. Vanuit die motivatie heb ik dan ook de kans gekregen om te mogen starten bij O-twee.

Eerste werkdag

11 April begon ik met gezonde zenuwen aan mijn eerste werkdag bij O-twee. Mijn eerste werkdag begon met voorstellen aan collega’s, controleren of alles werkt zoals het hoort te werken en ook niet onbelangrijk de uitleg voor het koffiezetapparaat. Al snel werd ik ook echt aan het werk gezet, ik mocht bankmutaties gaan inboeken. Dit was iets wat ik wel eens eerder gedaan had, maar ik kwam er al snel achter dat die eerdere ervaring behoorlijk was weggezakt. Ik begon dan ook al snel de nodige vragen af te vuren op mijn nieuwe collega(‘s). Langzaam maar zeker begon het vragenvuur in de loop van dagen wat af te nemen, om vervolgens wanneer ik andere en voor mij nieuwe werkzaamheden mocht verrichten ik weer de nodige vragen ging stellen. Wie ik ook om hulp vroeg, iedereen nam de tijd om uitleg te geven.

Ervaringen

Inmiddels werk ik nu bijna 2 maanden en nog altijd met plezier bij O-twee. Wat betreft werkzaamheden heb ik al behoorlijk wat verschillende dingen gedaan, naast boekwerk o.a. belastingaangiftes en werkstappen doorlopen voor het samenstellen van de jaarrekening. Nog altijd word ik bij mijn werk goed begeleid en kan ik altijd bij iemand terecht voor vragen. Via de persoonlijke begeleiding en aandacht investeert O-twee in mij en helpt mij verder te komen in het vak. Alle uitleg en hulp die ik nu krijg in combinatie met het vervolgen van de opleiding zorgt ervoor dat ik niet alleen zelf verder groei, maar vooral ook dat ik samen met O-twee verder kan groeien.