Een dag uit het leven van… Laura

Vandaag is het een vrijdag wat betekent dat ik deze dag met mijn studie aan de slag ga. Bij O-twee heb je de mogelijkheid om je studie in deeltijd te doen. ’s Ochtends stap ik in de auto en rijd ik naar Amsterdam om de auto te parkeren bij de RAI. Vanaf de RAI ben je zo bij de Roeterseiland Campus van de UvA.

Laura Slooff

Master Accountancy

Dit halfjaar staat voor mij in het teken van de voorbereidingen en het schrijven van mijn masterscriptie. Als alles mee zit kan ik per 31 januari 2022 afstuderen voor mijn master Accountancy. Ter voorbereiding staan er vandaag methodologie colleges op de planning waarbij de professor uitleg geeft over de verschillende soorten onderzoeksmethodes waaruit gekozen kan worden. Aan het eind van de colleges kondigt de professor aan dat we volgende week een presentatie moeten geven over ons onderzoeksvoorstel. Aan de hand van deze presentaties zal hij feedback geven zodat we dit kunnen verwerken in de finale versie van onze voorstellen. Gelukkig heb ik mijn onderwerp al geselecteerd zodat het alleen nog maar een kwestie is van verder uitwerken. Na het laatste college pak ik weer de metro om mijn auto bij de carpool op te pikken en rijd dan snel naar huis om me klaar te maken voor vanavond. Vanavond staat het personeelsuitje van O-twee op de planning in Rotterdam!

Ken je collega Quiz

Door de avondspits en het slechte weer duurde het even voordat iedereen er was, maar rond een uurtje of 19:00 gingen we fanatiek van start. Het eerste onderdeel van de avond bestond uit het spelen van verschillende spellen, zoals jeu de boules en het letterpakken spel in team verband. Tussen de spellen door werd het avondeten geserveerd en was er ook de mogelijkheid om even bij te praten met collega’s die ik al wat langer niet gezien had. We sloten de avond af met een “Ken je collega quiz”. Weet jij hoe de inhoud van een koelkast van je collega eruit ziet? Of de gezinssamenstelling van je collega? Onze collega’s bij O-twee weten dit sinds kort wel… Na nog even napraten kwam de avond vol gezelligheid ten einde en was het weer tijd om naar huis te gaan.