Bij O-twee heb je veel vrijheid met het indelen van je dag of werktijd. Zolang je dit communiceert, vermeldt in je agenda (dat is heel belangrijk 😊😉) en je je verantwoordelijkheid neemt dan mag je echt heel veel bij O-twee.

Een dag uit het leven van… Dinneke

Nijmegen – Ede

Ik heb bijvoorbeeld vaak een tandarts/huisarts/fysio afspraak die net niet heel vroeg op de dag gepland kan worden, het is meestal om 10.15 of 11.00. Ik begin mijn werkdag dan thuis te werken van 08.00 uur (of eerder) tot 10.00 uur en na mijn tandarts/huisarts afspraak rijd ik naar kantoor en ga ik daar verder met mijn werkdag. Ik heb ook met regelmaat te maken met dat “doelloze ene uurtje”, ik woon in Arnhem met een vaste werkplaats in Ede en ik heb Krav Maga training in Nijmegen. Als ik dan de training van 19.00 uur wil bijwonen ga ik niet eerst om 17.00 uur naar huis – in de spits – om vervolgens een half uurtje thuis te zijn en dan door te rijden naar Nijmegen om te trainen, zonde van de reistijd. Ik eet dan rond 16.30 uur wat lichts op kantoor, werk nog een uurtje en vervolgens vertrek ik rond 18.20 richting de training; ideaal en veel efficiënter in tijdgebruik. Ik kan in dat uur die vraag van een klant nog beantwoorden of uitwerken in concept – of bijvoorbeeld die bezwaarbrief opmaken om morgenochtend te laten verzenden door het secretariaat. Overigens vindt O-twee een gezonde work-life balance heel belangrijk en met name je privé balance is belangrijker dan work, want als het privé niet goed zit dan heeft O-twee daar ook geen baat bij.

Deadlines

…met vandaag de deadline voor de aangiften omzetbelasting over de maand juni en het tweede kwartaal zijn er nog wat ‘spoedjes’ die nu verwerkt moeten worden zodat de aangiften tijdig bij de belastingdienst binnen zijn. Ondanks dat de aangifteplicht bij een belastingplichtige ligt proberen wij als O-twee de klant wel zoveel mogelijk te ondersteunen (er kunnen altijd redenen zijn waarom een aangifte pas op het laatste moment ingediend kan worden). Dit betekent dat ik vandaag laat op de (vrijdag)avond nog even inlog omdat de laatste gegevens dan pas beschikbaar zijn voor de laatste aangifte, gelukkig is de laatste dag van deze maand een zaterdag zodat de klant nog wel tijdig kan betalen.