Een dag uit het leven van… Caroline en Margot

Caroline en Margot zijn beiden als Management Assistente werkzaam op het secretariaat in Culemborg en daarmee medeverantwoordelijk voor veel verschillende werkzaamheden zoals het ontvangen van gasten, telefoon, het regelen en organiseren van bijeenkomsten, facilitaire zaken met betrekking tot het kantoor, maar uiteraard ook het uitwerken van jaarrekeningen en het verzorgen van correspondentie.

Nieuwsgierig hoe een dag op het secretariaat bij O-twee er uit ziet? Lees hun blog: Een dag uit het leven van… Margot en Caroline.

Een dag uit het leven van… Margot en Caroline

Goedemorgen!

Er parkeren twee Mini’s voor het kantoor van O-twee aan de Ohmweg 1 in Culemborg. Goedemorgen! Margot haalt de krant uit de brievenbus en ik loop alvast naar boven, want om half 9 gaat de telefooncentrale aan.

Onderweg naar kantoor heb je bedacht wat je vandaag allemaal moet doen – gaat doen of zou willen doen – en dat past al nooit in de dag, maar uiteindelijk loopt het altijd anders. En juist dat maakt het secretariaat de meest uitdagende plek van O-twee.

Van koffie tot jaarrekening

Behalve dat wij het eerste aanspreekpunt van O-twee zijn, ontvangen we bezoekers, regelen afspraken, beheren agenda’s, gaan over de inkoop en facilitaire werkzaamheden met betrekking tot het pand – van vlaggenmasten regelen tot het koud zetten van de frisdrank – notuleren diverse vergaderingen, werken zaken op de website bij, doen HR-werkzaamheden, organiseren zakelijke bijeenkomsten, houden van alles bij (onder andere de verjaardagen 😊), beheren de post.

Ook zijn wij een luisterend oor en hebben wij de verantwoordelijkheid over alle correspondentie die via het secretariaat de deur uit gaat, het taalkundig en lay-out technisch corrigeren van opdrachtbevestigingen en heel veel jaarrekeningen.

Kortom, door de diversiteit aan werkzaamheden, het snelle schakelen en de hectiek, is geen dag hetzelfde, maar er gaat ook geen dag voorbij zonder een grap en gezelligheid.

De dag vliegt voorbij. Het is 17:00 uur, de telefooncentrale gaat uit… nog even iets afronden, de boel reorganiseren en opruimen, benieuwd naar de uitdagingen van morgen.

Vroemmmm… dag Mini’s, fijne avond!

Wil je meer weten over werken bij O-twee? Lees dan ook de blog van Jesse Sprokkelenburg, Junior Assistent Accountant bij O-twee.