Durf jij die volgende sprong te nemen?

Vorig weekend was er vanuit O-twee een personeelsactiviteit, een gala met diner om te vieren dat O-twee alweer 20 jaar bestaat. Een groot feest met veel gezelligheid. Jubilea zoals deze vormen voor mij altijd een goede trigger om eens te bekijken wat je alweer bereikt hebt. Nu bijna twee jaar geleden begon ik als junior assistent bij O-twee, voor mij een nieuwe uitdaging. Wat heeft die twee jaar mij zoal gebracht?

Audit team

Masterdiploma, praktijkervaring en gezelligheid

De afgelopen twee jaar voelt eigenlijk al als zo veel langer dan twee jaar. Het combineren van een deeltijdstudie met een baan kan best wel een uitdaging zijn en tijd slurpen. Het vergt motivatie en enthousiasme voor het vak om het doorzettingsvermogen te creëren en alles te kunnen organiseren. Heb ik spijt van mijn beslissing om deze uitdaging aan te gaan? Nee, totaal niet. Ik ben ambitieus en vind het leuk om het beste eruit te halen wat erin zit. Twee jaar verder heb ik een cum laude masterdiploma in de pocket en heb ik al zoveel praktijkervaring op mogen doen. Zoals bij heel veel zaken is kennis waardevol, maar het toepassen van deze kennis in de praktijk zo mogelijk nog meer. Bij O-twee staat persoonlijke ontwikkeling centraal en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op vlakken die jij belangrijk vindt. En als kers op de taart werk je ook nog eens samen in een hardwerkend team waar ook altijd tijd is voor een grapje en gezelligheid. Het waren twee snelle jaren waarin ik de gestelde uitdagingen voor mijzelf behaald heb en zo heb kunnen groeien.

De toekomst

Om te blijven groeien is belangrijk om nieuwe uitdagingen en hindernissen te bepalen om te overwinnen. Mijn einddoel voor nu is het behalen van de bekende RA-titel en ooit als manager aan de slag te gaan in audit. Het lijkt nu nog ver weg, maar dat maakt het succesverhaal alleen maar groter wanneer je het dan behaald. De eerste stappen heb ik al gezet door te starten met de postmaster Accountancy en het inschrijven voor de praktijkopleiding. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar ik ben van mening dat je van moeilijke uitdagingen het meeste leert. Daarnaast doe je dit eigenlijk nooit alleen. Met medestudenten samen studeren voor het tentamen. Collega’s die altijd bereid zijn om te helpen met wat studieonderwerpen die lastig zijn. Tot slot, jouw O-twee mentor die jou ondersteunt in je ontwikkeling zowel op kennis als persoonlijke ontwikkeling. Gezamenlijk weet ik zeker dat ik dat mijn doel ga bereiken!

Ben jij ook op zoek naar een uitdaging en ben jij ook een doorzetter? Neem dan eens contact op met onze recruiter Jeanine de Jong. Misschien is het duaal Accountancy studeren en werken bij O-twee in Culemborg, Dordrecht of Ede dan ook een mooie uitdaging voor jou!