Digitaliseren van je administratie

Voor veel ondernemers is het voeren van de administratie niet de meest favoriete bezigheid. Echter we kunnen er niet omheen. Bij wet is geregeld dat je een ordentelijke en toegankelijke administratie moet voeren en daarin moet voldoen aan alle wet- en regelgeving. Helaas, geen ontkomen aan. Door het verregaand automatiseren van je administratie is het mogelijk dat je hier nog maar weinig tijd mee kwijt bent.

Administratie automatiseren

Maar als je het doet, doe het dan goed, en volledig

Zorg dat je de volgende onderdelen voor elkaar hebt:

En dan heb je rust

De administratie is geautomatiseerd en continue bij. Je hoeft nu niet meer op zondagmiddag alles te verzamelen.

En als het door de softwareleverancier aangeboden dashboard te beperkte informatie voor jou geeft, zorg dan dat je middels de PowerBI specialisten van deze wereld een dashboard krijgt wat past bij jouw wensen en organisatie. Als je ook nog eens operationele data (bijvoorbeeld sales of warehouse) aan de financiële data kan koppelen, in 1 overzicht op je scherm, dan ben je volledig aangesloten met de juiste stuurinformatie. Onze collega’s van Iberico vertellen je hier graag meer over.

Kortom, als je het doet, doe het goed. De opzet kost tijd en aandacht, maar als het eenmaal staat, wil je nooit meer wat anders!