De raakvlakken tussen de sport en de werkvloer

Een bomvol sportweekend zit er weer erop. Het WK voetbal 2022 is van start gegaan, wereldbekerwedstrijden schaatsen in Thialf, de laatste wedstrijd van het seizoen voor Max Verstappen, Djokovic pakte zijn 91ste toernooizege en basketballer Irving stond na een schorsing weer binnen de lijnen.

de raakvlakken

Sport is een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Voordat ik de richting van accountancy ben opgegaan heb ik eerst de opleiding Sportmanagement afgerond. Een mooie tijd met interessante projecten en studiereizen naar Vancouver en Londen met als thema de Olympische Spelen.  Doordeweeks ga ik twee keer naar PerfectMovement voor krachttraining, op donderdag en zaterdag met mijn vrienden een wedstrijd korfballen met een geweldige shirtsponsor (niet meer op hoog niveau, maar nog altijd even fanatiek en onder het motto “Als je wint heb je plezier”) en op zondag met mijn vader naar de Kuip. Hier en daar nog een vergadering voor mijn vrijwilligerstaken bij mijn vereniging en dan is de week weer voorbij gevlogen.

Voor mij gelden er veel raakvlakken tussen de sport en de werkvloer. Ik ben benieuwd welke raakvlakken jij ervaart tussen de sport en de werkvloer!

De oplettende lezer ziet dat er nog één vorm van sport ontbreekt in dit rijtje. De combinatie van sport en werk kan je breder trekken, namelijk vitaliteit op de werkvloer! Oftewel het beheren van fysieke en mentale energie om optimaal functioneren op het werk te bevorderen. Voor O-twee Accountants ben ik opzoek naar concepten die jij als werkgever of werknemer in de organisatie hebt geïmplementeerd die bijdragen aan de vitaliteit op de werkvloer. Laat hieronder een berichtje achter of neem contact met mij op! Alle input is welkom 😊.