O-twee denkt graag mee met haar klanten om hun onderneming te laten groeien. Wij als O-twee groeien namelijk zelf nog steeds en herkennen de valkuilen die zich verschuilen bij een groeiende onderneming. Mede hierdoor is O-twee de juiste sparringpartner om bijvoorbeeld mee te denken hoe een onderneming extra omzet kan genereren.

Black Friday

Black Friday

Wie aan Black Friday denkt, denkt gelijk aan hoge kortingen bij grote ketens. Niet alleen grote ketens doen mee aan Black Friday maar ook de kleinere winkeliers willen de aandacht trekken van consumenten om hiermee de naamsbekendheid te vergroten. Bij O-twee hebben wij zowel winkeliers en handelsondernemingen als klanten. Wij zijn er voor ondernemers in het MKB.

Ondernemingen in het MKB

Hoe kunnen ondernemingen in het MKB die vooral business to business te werk gaan inspelen op Black Friday?

Door services of bepaalde producten tijdelijk gratis aan te bieden bij de eerste bestelling van een nieuwe klant, worden zij gelijk bewust wat de service of product voor toegevoegde waarde heeft bij zo’n bestelling. Bijvoorbeeld u verkoopt en monteert airconditioning in bedrijfspanden wat jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan geeft u de eerste onderhoudsbeurt gratis aan de nieuwe klant.

Je geeft persoonlijke aandacht omdat je de service eenmalig gratis aanbiedt wat de ervaring van je product verbeterd. Verder ervaart de klant dat de service nodig is wat zorgt voor nieuwe gegenereerde omzet het jaar daarop. Bijkomend dat ook jouw naamsbekendheid groter wordt omdat de nieuwe klant jouw onderneming benoemt in zijn netwerk.

Het is namelijk ongeloofwaardig als je strooit met hoge kortingen, want de potentiële klant verwacht zulke kortingen weer bij de volgende bestelling. Daarnaast drukt de korting je marge naar beneden wat minder goed is voor de winstgevendheid van je onderneming.

Kortom O-twee daagt handelsondernemingen uit om de kansen te benutten richting de feestdagen!