Diensten

Accountants

Jaarrekening?

Controle van verantwoordingen? Opzet van bedrijfsadministratie en administratieve processen? Hulp bij rendementsverbetering, balansoptimalisatie en investeringsbeslissingen? Een sterkere fiscale positie of je salarisadministratie en andere HRM-zaken efficiënt regelen? O-twee heeft voor elke specialisme gedreven en gekwalificeerde accountants in huis.

Accountancy bij O-twee

Wij zijn ondernemers die andere ondernemers helpen. Die snappen dat achter elk cijfer een persoonlijk ondernemersverhaal schuilt. Daarom stellen we niet alleen duidelijke jaarrekeningen samen, maar kijken we samen met onze klanten ook naar een kerngezonde financiële huishouding voor de toekomst. Want continuïteit en groei zijn essentieel voor elke ondernemer.

Onze aanpak

Door onze branchespecifieke ervaring kennen we de financiële en bedrijfseconomische kenmerken. Zo kunnen we je administratieve organisatie en interne beheersingsomgeving verder optimaliseren. De besprekingen met onze klanten geven een vlijmscherp inzicht en bieden bruisende inspiratie. Want O-twee staat voor directe vragen, heldere analyses, ongevraagde adviezen en verrassende ideeën. Zo voegen we persoonlijke aandacht toe aan je cijfers.

Meer weten over onze accountancy diensten?
Mail naar info@o-twee.com of bel 088 – 244 36 87.

Fiscaal Actueel 2023
Accountants

Accountancy

Wij snappen ondernemers. Hun behoeften gaan verder dan alleen de jaarrekening. Dus adviseert O-twee ondernemers met aandacht voor hun ideeën over de weg naar een vitale financiële toekomst.

Accountants

Jaarrekening

Het verplichte financiële eindverslag van het boekjaar van jouw bedrijf. Belangrijk voor fiscus, directie en stakeholders. O-twee zorgt dat je cijfers kloppen en aan alle wettelijke regels voldoen.

Accountants

Fiscaal

Je fiscale positie versterken? Ons fiscale team heeft up-to-date kennis van (inter-)nationale belastingen. Zo kan O-twee fiscale verrassingen voorkomen en zorgen dat je niet teveel belasting betaalt.

Accountants

Salarisadministratie & HRM

De salarisadministratie en HRM-zaken professioneel regelen? O-twee maakt gebruik van de diensten van EB Portaal. Het digitale loket voor salarisverwerking, HRM-advies, contracten, verlof en verzuim.

O-twee Dordrecht
Albert Cuypsingel 268
3311 HK Dordrecht
Route

O-twee Culemborg
Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
Route

O-twee Ede
Keesomstraat 44
6716 AB Ede
Route

Heb je een vraag voor ons?

Niet twijfelen,
Neem contact met ons op.